Un deliciu extrem de simplu de preparat tartă cu capșune! Încearcă și te vei convinge!

iunie 21, 2017

Sezonul de căpșune este în plină desfășurare, iar deserturile din căpșune sunt cele mai populare. Vă propunem să pregătiți rețeta tartei cu căpșune proaspete și cremă delicioasă. Această tartă are gust inegalabil, dulce-acrișor datorită căpșunelor și un aspect emerit pentru o masă de sărbătoare.

Ingredients

3 bucăți Ouă
1 lingură Apă
80 g Zahăr pudră
1 lingură Cacao
1 lingură Ulei rafinat
100 g Făină
0.5 linguriță Praf de copt
250 g Cremă de brînză
120 g Zahăr
40 g Praf de budincă cu gust de vanilie
300 ml Lapte
500 g Căpșuni
90 g Jeleu de căpșune

Instructions

  1. Mixați într-un bol ouăle și zahărul pudră până devine o consistență pufoasă. Adăugați, pe rând, apa, uleiul, cacao, făina și praful de copt. Mixați până obțineți un aluat moale și omogen.
  2. Puneți aluatul într-o tavă de copt (diametrul 20 cm), tapetată cu hârtie de copt. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 25 minute.
  3. Turnați într-o cratiță laptele, zahărul și praful de budincă. Fierbeți la foc mediu, amestecând până se întărește. După ce s-a răcit budinca, adăugați crema de brânză și amestecați. Răspândiți amestecul peste blat.
  4. Tăiați căpșunele în jumătate și aranjați-le una lângă alta peste cremă.
  5. Turnați într-o cratiță apa și aduceți-o la fierbere. Luați cratița de pe foc și turnați jeleul în apă, amestecând până se dizolvă. Turnați amestecul peste căpșune. Dați tava în frigider pentru 2 ore.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments