Sunteți în criză de timp? Soluția este acest tort mega rapid gata în 15 minute!

februarie 12, 2019

Vă prezentăm o rețetă rapidă de tort fără coacere. Acest tort cu banane și cremă de ciocolată este foarte fin, delicios, aspectuos și e gata în doar 15 minute. Gustul lui intens și bogat vă va cuceri de la prima îmbucătură!

Ingredients for Blat

320 g Biscuiți
180 g Unt

Ingredients for Cremă

10 g Gelatină
100 ml Apă
100 ml Lapte
400 g Smântână
6 linguri Zahăr
3 linguri Cacao
3 bucăți Banane

Ingredients for Decor

30 g Ciocolată neagră

Instructions

  1. Mărunțiți biscuiții și adăugați untul topit. Amestecați compoziția până obțineți o masă omogenă. Puneți amestecul de biscuiți cu unt pe un platou într-o formă cu pereții detașabili cu dimensiunea (20x34cm). Nivelați uniform și aplatizați cu o lingură toată suprafața și dați blatul la frigider pentru 5 minute.
  2. Între timp preparați crema: Într-o cratiță la foc mic turnați laptele, adăugați zahărul, gelatina deshidratată în apă, pudra de cacao. Amestecați continuu până se topește gelatina și luați de pe foc. (Nu aduceți amestecul la punctul de fierbere!). Adăugați smântâna și amestecați până obțineți o compoziție omogenă.
  3. Curățați și tăiați bananele în jumătate și aranjați-le peste blatul de biscuiți. Turnați amestecul de cacao cu gelatină, nivelați și dați la rece pentru 3-4 ore.
  4. Scoateți tortul pe un platou și îl decorați cu ciocolată topită. Savurați cu plăcere!

0 comments