Sunt atât de buni încât îi poți mânca și simpli, sau ca pe o gustare rece- dovlecei pane!

Preparation time
10 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Prânz
Posted on
1,00 bucată
Dovlecel
1,00 bucată
Ou
4,00 linguri
Făină
4,00 linguri
Lapte bătut/Chefir/Iaurt
2,00 linguri
Sos de soia
1,00 linguriță
Sare
1,00 linguriță
Zahăr
0,50 linguriță
Bicarbonat de sodiu
3,00 linguri
Ulei rafinat
Sunt atât de buni încât îi poți mânca și simpli, sau ca pe o gustare rece- dovlecei pane!

Merită să încerci și tu acești minunați deovlecei pane în crustă picantă, gustul lor te vor surprinde plăcut! Sunt delicioși atât calzi, cât și reci. Crusta este foarte puhavă și delicioasă, iar împreună cu feliile de dovlecei fac acest aperitiv nemaipomenit de gustos. În doar 25 de minute, ai un prânz perfect pentru toată familia.

  1. Într-un bol amestecați chefirul cu bicarbonatul de sodiu, apoi adăugați făina, sosul de soia, zahărul, sarea, oul și amestecați bine cu un tel.
  2. Spălați dovlecelul și îl tăiați felii de circa 0.5 cm grosime. Treceți fiecare felie de dovlecel prin compoziția de aluat și puneți feliile la prăjit în ulei încins.
  3. Lasă-le până se rumenesc pe ambele părți. Scoateți feliile de dovlecei și le puneți pe un platou, pentru a elimina surplusul de ulei din dovlecei, îi lăsați pe un prosop de hârtie, timp de vreo 5 minute.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*