Ștrudel „Dejun Țărănesc” – o rețetă simplă a unui deliciu deosebit! Alintăți familia cu un dejun extrem de delicios!

Preparation time
40 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Mic dejun
Posted on
400,00 g
Aluat foietaj fără drojdie
300,00 g
Cartofi
6,00 Felii
Bacon
80,00 g
Mozzarella
80,00 g
Cașcaval
50,00 g
Ceapă verde
4,00 bucăți
Ouă
0,50 linguriță
Sare
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
Ștrudel „Dejun Țărănesc” – o rețetă simplă a unui deliciu deosebit! Alintăți familia cu un dejun extrem de delicios!

Ce poți face din aluat foietaj, îți prezentăm două rețete extreme de delicioase! Fără mult efort și cu ingrediente alese, obții cele mai gustoase bucate cu aluat foietaj. Sunt perfecte pentru un prânz copios în sânul familiei, dar pot fi luate și la un picnic în sânul naturii. Aceste rețete de plăcinte sunt foarte delicioase, consistente și vor fi mâncate imediat cu mare poftă.

  1. Prăjiți baconul pe o tigaie grill. Fierbeți cartofii și îi tăiați în felii. Fierbeți 3 ouă și le tăiați în 4 părți. Întindeți foaia de aluat foietaj și puneți feliile de bacon prăjit, apoi aranjați feliile de cartofi, presărați pe toată suprafața cu mozzarella rasă și cașcavalul ras.
  2. Presărați cu ceapă verde tocată și puneți pe margine un rând de ouă fierte tăiate. Condimentați cu sare, piper negru și rulați bine aluatul. Întoarceți marginile înăuntru și le lipiți bine. Puneți ruloul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și ungeți cu ou bătut. Dați tava la cuptorul încins la 180°C, pentru 40 de minute.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*