,,Stromboli’’ – același gust savuros de pizza prezentat în formă de ruladă.

Preparation time
50 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Prânz
Posted on
500,00 g
Făină
250,00 ml
Apă
50,00 ml
Ulei rafinat
10,00 g
Drojdie uscată
1,00 linguriță
Sare
1,00 linguriță
Zahăr
50,00 ml
Sos de roșii
150,00 g
Mozzarella
150,00 g
Salam afumat
0,50 bucată
Ardei gras
0,50 linguriță
Oregano
10,00 g
Pătrunjel
20,00 g
Susan
,,Stromboli’’ – același gust savuros de pizza prezentat în formă de ruladă.

Un aperitiv delicios pentru invitații dvs. „ Stromboli’’ – o pizza ruladă. Aluatul pufos rulat cu ingrediente delicioase este combinația gustului perfect. Pentru cei care iubesc diversitatea în bucătărie aveți la dispoziție o variantă de pizza prezentată într-o formă deosebită.

  1. Pregătiți aluatul la fel ca aluatul de pizza. Puneți să se dizolve drojdia cu zahărul în apă călduță, apoi adăugați făina, sarea și 25 ml ulei. Frămânați aluatul și când este aproape gata adăugați și restul de ulei ca să obțineți un aluat mai moale și pufos. Lăsați aluatul să crească 30 de minute.
  2. Tăiați o bucată de hârtie pentru copt, potrivită pentru tava în care veți coace aluatul cu umplutură. Puneți hârtia tăiată pe masa de lucru și ungeți-o cu puțin ulei. Puneți aluatul pe hârtiei și cu mâinile întindeți lejer aluatul astfel încât să oțineți o foaie cu grosimea de 1 cm.
  3. Puneți ingredintele doar pe jumătatea foii de aluat. Primul strat puneți sosul de tomate, adăugați mozzarella feliată, apoi salamul, ardeiul gras, verdeața și condimentele.
  4. Lipiți bine marginile. Cu un cuțit faceți 5 – 6 tăieturi pe suprafața aluatului. Presurați cu semințe de susan deasupra pizzei rulate și dați la cuptorul preîncălzit la 175 °C pentru 25 de minute.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*