,,Stromboli’’ – același gust savuros de pizza prezentat în formă de ruladă.

iulie 3, 2018

Un aperitiv delicios pentru invitații dvs. „ Stromboli’’ – o pizza ruladă. Aluatul pufos rulat cu ingrediente delicioase este combinația gustului perfect. Pentru cei care iubesc diversitatea în bucătărie aveți la dispoziție o variantă de pizza prezentată într-o formă deosebită.

Ingredients

500 g Făină
250 ml Apă
50 ml Ulei rafinat
10 g Drojdie uscată
1 linguriță Sare
1 linguriță Zahăr
50 ml Sos de roșii
150 g Mozzarella
150 g Salam afumat
0,5 bucată Ardei gras
0,5 linguriță Oregano
10 g Pătrunjel
20 g Susan

Instructions

  1. Pregătiți aluatul la fel ca aluatul de pizza. Puneți să se dizolve drojdia cu zahărul în apă călduță, apoi adăugați făina, sarea și 25 ml ulei. Frămânați aluatul și când este aproape gata adăugați și restul de ulei ca să obțineți un aluat mai moale și pufos. Lăsați aluatul să crească 30 de minute.
  2. Tăiați o bucată de hârtie pentru copt, potrivită pentru tava în care veți coace aluatul cu umplutură. Puneți hârtia tăiată pe masa de lucru și ungeți-o cu puțin ulei. Puneți aluatul pe hârtiei și cu mâinile întindeți lejer aluatul astfel încât să oțineți o foaie cu grosimea de 1 cm.
  3. Puneți ingredintele doar pe jumătatea foii de aluat. Primul strat puneți sosul de tomate, adăugați mozzarella feliată, apoi salamul, ardeiul gras, verdeața și condimentele.
  4. Lipiți bine marginile. Cu un cuțit faceți 5 – 6 tăieturi pe suprafața aluatului. Presurați cu semințe de susan deasupra pizzei rulate și dați la cuptorul preîncălzit la 175 °C pentru 25 de minute.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments