Șnițele de pui cum nu ați mai gustat vreodată! Toată șmecheria constă în aluatul pane deosebit!

octombrie 3, 2018

Vă prezentăm o rețetă absolut fenomenală de șnițele de pui pane, în aluat de cartofi. Aceste șnițele sunt extrem de delicioase și aromate, crocante la exterior și extra fine și moi în interior. Este o mâncare perfectă pentru orice ocazie. La fel de apetisant și gustos iese și fileul de pește dacă îl prăjiți în acest aluat de cartofi.

Ingredients

1 bucată Piept de pui
4 bucăți Cartofi
1 bucată Ou
6 linguri Făină
1 linguriță Sare
0,5 linguriță Piper negru măcinat
50 ml Ulei rafinat

Instructions

  1. Tăiați fileul fâșii subțiri și bateți-le ușor cu un ciocan de șnițele. Acoperiți feliile de piept cu folie alimentară, înainte de a le bate cu ciocanul (astfel se bat mult mai bine, nu se rupe carnea și nu se fărâmițează).Asezonați cu sare și piper.
  2. Curățați cartofii, dați-i prin răzătoare mică, lăsați-i 2 minute și îi stoarceți sucul din ei. Puneți cartofii scurși într-un bol încăpător, adăugați 2 lingură de făină, oul și puțină sare.
  3. Restul de făină puneți-o într-o farfurie și treceți prin făină fiecare bucată de pui, apoi prin aluatul de cartofi, distribuind-ul uniform pe toată suprafața feliilor de pui. Prăjiți șnițelele în ulei încins, la foc mediu, pe ambele părți până se rumenesc.
  4. Savurați cu plăcere!

1 comment

Alina octombrie 11, 2018

Am facut si eu si este fffff bunnn!!!!