Se prepară atât de simplu, încât veți dori să o preparați mereu – plăcintă turnată cu brânză!

Preparation time
15 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
4,00 bucăți
Ouă
10,00 linguri
Zahăr pudră
9,00 linguri
Ulei rafinat
9,00 linguri
Lapte
12,00 linguri
Făină
1,00 linguriță
Praf de copt
1,00 linguriță
Esență de vanilie
1,00 priză
Sare
550,00 g
Brânză de vaci
4,00 linguri
Zahăr
10,00 g
Coajă de portocală
Se prepară atât de simplu, încât veți dori să o preparați mereu – plăcintă turnată cu brânză!

Vă prezentăm o rețetă rapidă de plăcintă turnată cu brânză dulce. Este foarte aromată, fină și extrem de delicioasă, este pe placul atât copiilor, cât și maturilor. Când nu dispuneți de mult timp și vreți ceva dulce, această rețetă este ideală. Cu această prăjitură de casă vei cuceri pe oricine.

  1. Într-un bol bateți 2 ouă cu o priză de sare, până se vor dubla în volum. Adăugați 9 linguri de zahăr pudră, esența de vanilie, uleiul, laptele și mixați bine. Apoi adăugați făina, praful de copt și amestecați ușor cu o spatulă. Turnați jumătate din aluatul obținut într-o tavă dreptunghiulară (dimensiunile 20×30 cm), tapetată cu hârtie de copt și nivelați bine. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 10-15 minute.
  2. Între timp pregătiți umplutura: Amestecați bine brânza, ouăle și zahărul. Pentru a fi mai pufoasă, amestecați compoziția într-un robot de bucătărie. Scoateți tava din cuptor și peste blatul copt puneți compoziția de brânză, nivelați umplutura, turnați restul de aluat, nivelați bine și dați la cuptor pentru încă 25 de minute. Lăsați prăjitura la răcit, apoi o presărați cu zahăr pudră.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*