Salată „Troiene”- un aperitiv foarte delicios și aspectuos, este perfect pentru masa de sărbătoare!

Preparation time
15 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
uşor
Serves
4-5 people
Meal course
Gustare
Posted on
500,00 g
Piept de pui
300,00 g
Cașcaval
300,00 g
Maioneză
5,00 bucăți
Ouă
4,00 bucăți
Cartofi
3,00 linguri
Sos de soia
3,00 linguri
Oțet
2,00 bucăți
Căței usturoi
1,00 bucată
Ceapă
1,00 linguriță
Zahăr
7,00 g
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
Salată „Troiene”-  un aperitiv foarte delicios și aspectuos, este perfect pentru masa de sărbătoare!

Doriți o salată mai deosebită atât la exterior, cât și în interior? Vă prezentăm salata Troiene, este o rețetă de top și cu siguranță va fi preferata tuturor oaspeților în seara dintre ani. Cu acest aperitiv îi vei uimi pe toți și fiți siguri că neapărat o să vă ceară și rețetă.

  1. .Decojiți ceapa și o tăiați mărunt. Puneți ceapa într-un bol mai adânc, adăugați oțetul, apă cât s-o acopere bine și zahărul, amestecați. Lăsați să se marineze 20 de minute. În acest timp se fierb cartofii și ouăle. După ce au fiert cartofii și ouăle le curățați de coajă.
  2. Spălați pieptul de pui și îl tăiați bucățele mici. Căliți carnea într-o tigaie cu puțin ulei până se rumenește bine, adăugați sare, piper și sosul de soia, amestecați. Când carnea este gata o puneți într-un bol să se răcească complet.
  3. Ouăle se taie în jumătăți. Într-un bol amestecați gălbenușurile de la ouă cu puțină maioneză, o priză de sare și usturoi pisat. Umpleți jumătățile de albuș cu pasta de gălbenuș.
  4. Începeți să montați salata, folosiți o farfurie plată mai mare, așa va arăta mai bine. Primul strat este cel de carne, o distribuiți uniform pe toată farfuria. Scurgeți ceapa bine și o distribuiți uniform peste carne.
  5. Următorul strat este cel de cartofi dați prin răzătoare. Nivelați și distribuiți uniform. Cartofii se ung din belșug cu maioneză. Aranjați uniform jumătățile de ouă peste maioneză.
  6. Dați cașcavalul prin răzătoarea cea mai mică, sa fie din belsug și chiar deasupra salatei - este mai uniform așa. Dați la frigider pentru 30 de minute.
  7. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*