Salată simplă de sfeclă roșie- merită inclusă în meniul zilnic!

Preparation time
35 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
3,00 bucăți
Sfeclă roșie
2,00 bucăți
Cepe
0,50 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
2,00 linguri
Pastă de roșii
2,00 linguri
Ulei rafinat
Salată simplă de sfeclă roșie- merită inclusă în meniul zilnic!

Vă propunem cea mai simplă rețetă de salată cu sfeclă roșie. Este foarte economă, aromată și nemaipomenit de delicioasă. Se poate consuma alături de bucate cu carne sau simplă cu pâine neagră. Este mereu apreciată atât în perioada postului, cât și pe mesele de sărbătoare. Merită neapărat s-o încerci și tu.

  1. Într-o cratiță cu apă puneți sfecla roșie la fiert, la foc mediu. Fierbeți până este gata, scoateți din apă și lăsați-o la răcit. Curățați sfecla și dați-o prin răzătoare.
  2. Într-o tigaie cu ulei încins puneți la călit ceapa tocată mărunt. Când devine aurie, adăugați pasta de roșii, amestecați și adăugați sfecla dată prin răzătoare. Amestecați bine, acoperiți tigaia cu un capac și lăsați să se gătească timp de 15 minute. Lăsați la răcit, apoi serviți.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*