Salată “Poiana cu ciuperci și macrou” – o salată orientală cu gust unic și îndrăgită de toți!

Preparation time
20 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Cină
Posted on
400,00 g
Ciuperci marinate
2,00 bucăți
Conservă macrou în suc natur de la RIO Mare
200,00 g
Castraveți murați
150,00 g
Cașcaval
3,00 bucăți
Cartofi
2,00 bucăți
Morcovi
50,00 g
Ceapă verde
30,00 g
Pătrunjel
150,00 g
Iaurt grecesc
100,00 g
Maioneză
Salată “Poiana cu ciuperci și macrou” – o salată orientală cu gust unic și îndrăgită de toți!

Vă prezentăm o salată cu macrou, este ușor de preparat și extrem de delicioasă prin gustul ei unic. Combinația dintre ingrediente este perfectă, suntem siguri ca o să fie apreciată de toți. Pe masa de sărbătoare va dispărea prima din farfurie.

  1. Tăiați mărunt ceapa verde și pătrunjelul. Fierbeți cartofii și morcovii până sunt moi. Apoi îi lăsați să se răcească și îi dați prin răzătoare cu găuri mari.
  2. Cu ajutorul unei furculițe pisați macroul cât mai mărunt, iar castraveții marinați îi tăiați în felii.
  3. Asamblați salata de sus în jos, într-un inel detașabil (cu diametrul de 18 cm) tapetat cu folie alimentară. În tava pregătită puneți primul strat de ciuperci (scurse bine de marinadă), cu pălăriile în jos. Peste el distribuiți ceapa verde și pătrunjelul tocate mărunt.
  4. Apoi urmează un strat de castraveți marinați și stratul urmator de morcovi. Peste stratul de morcovi repartizați uniform macroul mărunțit și ungeți cu amestecul de iaurt și maioneză.
  5. Dați cașcavalul prin răzătoare cu găuri mășcate și îl distribuiți peste iaurt. Puneți salata la frigider pentru 1 oră. Înainte de a o servi faceți urmatoarea procedură: întoarceți forma cu salată pe o farfurie pe care va fi servit, scuturați bine până se desprinde de pereții tăvii și scoateți folia alimentară.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*