Salată „Mimoza” – o salată în straturi cu un gust uimitor!

Preparation time
50 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Cină
Posted on
350,00 g
Conservă de peste
4,00 bucăți
Cartofi
3,00 bucăți
Morcovi
4,00 bucăți
Ouă
2,00 bucăți
Cepe
0,50 legătură
Mărar
150,00 g
Maioneză
Salată „Mimoza” – o salată în straturi cu un gust uimitor!

Este un adevărat deliciu preparat în straturi, din ingrediente apetiante, care-i oferă salatei o aromă și un gust formidabil. Este un fel de mâncare incredibil, care poate fi servit atât la o cină obișnuită în familie, cât și pe masa de sărbătoare, datorită aspectului deosebit.

  1. Într-un bol pisați cu ajutorul unei furculițe conserva de pește, apoi aranjați-o într-un inel de copt amplasat pe o farfurie. Ungeți toată suprafața cu maioneză.
  2. Următorul strat adăugați gălbenușurile de ouă fierte și date prin răzătoare, apoi ungeți toată suprafața cu maioneză. Adăugați morcovii fierți și dați prin răzătoare, apoi la fel ungeți cu maioneză. După care adăugați ceapa tăiată cubulețe, pe care iarăși o ungeți cu maioneză.
  3. Adăugați 3/4 din gălbenușurile de ou fierte și mărunțite și din nou ungeți cu maioneză. Puneți deasupra cartofii fierți și dați prin răzătoare, ungeți bine cu maioneză și scoateți inelul. Decorați suprafața cu frunzulițe de mărar și restul gălbenușurilor rămase.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*