Rulouri de pui cu șuncă și ardei- o rețetă mai delicioasă ca asta nu vei mai găsi!

februarie 13, 2018

După cum știți preparatele cu carne sunt cele mai gustoase. Vă propunem să încercați această rețetă de rulouri de pui cu șuncă și ardei, cu un gust picant și o aromă irezistibilă. Învață de la noi cum să gătești cel mai delicat piept de pui marinat.

Ingredients

700 g Piept de pui
150 g Șuncă
100 g Cașcaval
1 bucată Ardei gras
200 ml Smântână dulce 10 %
4 linguri Sos de soia
0,5 linguriță Sare
0,25 linguriță Piper negru măcinat

Instructions

  1. Pieptul de pui îl tăiați astfel încât să obțineți mai multe bucăți întinse și subțiri. Bateți cu ciocanul de carne pentru a fragezi, apoi condimentați fiecare bucată cu sare și piper. Puneți carnea în sosul de soia și lăsați la marinat 30 minute.
  2. Tăiați ardeiul și sunca în benzi subțiri. Iar cașcavalul îl dați prin răzătoare cu găuri mici și îl amestecați cu smântână dulce. Pe fiecare bucată de piept de pui se așează câte 2 felii de bacon și o felie de ardei gras, rulați strâns și prindeți bine cu o scobitoare.
  3. Puneți ruladele într-un vas de yenă uns cu lei, și turnați amestecul de smântână dulce cu cașcaval. Dați vasul la cuptorul încins la temperatura de 200℃, pentru 30 de minute. După ce scoateți vasul din cuptor scoateți scobitorile din rulade.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments