Rulouri de pui cu șuncă și ardei- o rețetă mai delicioasă ca asta nu vei mai găsi!

Preparation time
15 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Prânz
Posted on
700,00 g
Piept de pui
150,00 g
Șuncă
100,00 g
Cașcaval
1,00 bucată
Ardei gras
200,00 ml
Smântână dulce 10 %
4,00 linguri
Sos de soia
0,50 linguriță
Sare
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
Rulouri de pui cu șuncă și ardei- o rețetă mai delicioasă ca asta nu vei mai găsi!

După cum știți preparatele cu carne sunt cele mai gustoase. Vă propunem să încercați această rețetă de rulouri de pui cu șuncă și ardei, cu un gust picant și o aromă irezistibilă. Învață de la noi cum să gătești cel mai delicat piept de pui marinat.

  1. Pieptul de pui îl tăiați astfel încât să obțineți mai multe bucăți întinse și subțiri. Bateți cu ciocanul de carne pentru a fragezi, apoi condimentați fiecare bucată cu sare și piper. Puneți carnea în sosul de soia și lăsați la marinat 30 minute.
  2. Tăiați ardeiul și sunca în benzi subțiri. Iar cașcavalul îl dați prin răzătoare cu găuri mici și îl amestecați cu smântână dulce. Pe fiecare bucată de piept de pui se așează câte 2 felii de bacon și o felie de ardei gras, rulați strâns și prindeți bine cu o scobitoare.
  3. Puneți ruladele într-un vas de yenă uns cu lei, și turnați amestecul de smântână dulce cu cașcaval. Dați vasul la cuptorul încins la temperatura de 200℃, pentru 30 de minute. După ce scoateți vasul din cuptor scoateți scobitorile din rulade.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*