Ruladă „Regina serii”- prepară cea mai pufoasă și fină ruladă!

Preparation time
15 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
uşor
Serves
6-7 people
Meal course
Desert
Posted on
6,00 bucăți
Ouă
6,00 linguri
Zahăr
2,00 linguri
Ulei rafinat
1,00 plic
Creme Ole de ciocolată Dr. Oetcher
1,00 plic
Creme Ole de vanilie
150,00 ml
Lapte
250,00 g
Smântână (30%)
120,00 g
Ciocolată albă
60,00 ml
Frișcă
Ruladă „Regina serii”- prepară cea mai pufoasă și fină ruladă!

Vă propunem o rețetă de ruladă „Regina serii”, de data aceasta cu blatul pufos de vanilie și o cremă mega delicioasă de ciocolată. Este atât de fină, că mănânci și nu te mai saturi de ea. Nu mai stați pe gânduri și dați o fugă în bucătărie să preparați rulada, o veți prepara în doi timpi și trei mișcări.

  1. Bateți albușurile cu mixerul, până obțineți o spumă tare, apoi adăugați zahărul și mixați până obțineți o spumă tare și lucioasă.
  2. Bateți gălbenușurile cu uleiul, puneți-le peste spumă și mixați. La final adăugați Creme Ole de vanilie și mixați puțin, până se omogenizează.
  3. Turnați aluatul obținut într-o tavă (dimensiunea 40 cm x 50 cm) tapetată cu hârtie de copt și puneți tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 20 de minute. Scoateți tava din cuptor și lăsați blatul să se răcească bine.
  4. Bateți laptele cu 250 ml smântână, apoi adăugați Creme Ole de ciocolată și mixați până se întărește. Puneți crema peste blatul răcit și nivelați. Rulați pe lungime și dați rulada la frigider, până pregătiți glazura.
  5. Tăiați ciocolata în bucăți cât mai mici și turnați peste ea frișca fierbinte, amestecați până se topește tot. Turnați glazura de ciocolată peste ruladă și dați-o la frigider pentru 1 oră. Decorați la dorință cu ornamente comestibile.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*