Ruladă din doar 3 ingrediente! Delicioasă, aspectuoasă și ușor de preparat!

Preparation time
20 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Prânz
Posted on
1,00 kg
Carne de porc tocată
3,00 bucăți
Ouă
100,00 g
Ardei gras
1,00 linguriță
Sare
1,00 linguriță
Piper negru măcinat
50,00 ml
Ulei rafinat
Ruladă din doar 3 ingrediente! Delicioasă, aspectuoasă și ușor de preparat!

Rulada din carne tocată, ardei gras și ouă este un deliciu absolut, care se prepară incredibil de simplu. Arată spectaculos și este perfectă pentru orice ocazie. V-o recomandăm cu mare drag! O puteți servi cu o salată sau cu legume coapte.

  1. Bateți ouăle cu ajutorul telului. Tăiați ardeiul cubulețe mici. Amestecați ardeiul cu ouăle bătute și asezonați cu sare și piper.Turnați omleta într-o tavă cu (diametrul 20 cm) și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 10-15 minute.
  2. Așezați carnea tocată pe o bucată de folie de staniol și formați din ea un dreptunghi, aplatizând uniform pe toată suprafața. Asezonați cu sare și piper. Așezați peste carne omleta cu ardei gras și rulați carnea sub formă de ruladă.
  3. Înveliți rulada în folie de staniol și dați-o la cuptorul încins la temperatura de 180°C, pentru 40 de minute. Când este gata, puneți o greutate peste ea și lăsați-o să se răcească. Tăiați rulada rondele și serviți-o cu sos de roșii.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*