Ruladă din cartofi cu șuncă și cașcaval-am preparat-o în doar 30 minute, dar am primit o mulțime de laude!

Preparation time
15 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Cină
Posted on
500,00 g
Cartofi
300,00 g
Cașcaval
5,00 Felii
Șuncă
5,00 bucăți
Ouă
1,00 bucată
Ceapă
0,50 linguriță
Sare
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
1,00 lingură
Mărar
Ruladă din cartofi cu șuncă și cașcaval-am preparat-o în doar 30 minute, dar am primit o mulțime de laude!

Când nu ai mult timp la dispoziție și vrei ceva deosebit și delicios, îți propunem să pregătești această rețetă. Rulada din cartofi cu șuncă și cașcaval este mereu pe placul tuturor. Cu această rețetă nu vei da greș niciodată. O puteți servi ca atare sau cu o salată.

  1. Într-un bol bateți bine ouăle, adăugați sare, piper și amestecați. Adăugați cartofii dați prin răzătoare, ceapa tocată mărunt și amestecați bine cu o lopățică. Turnați compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și nivelați ușor. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 180°C, pentru 30 de minute.
  2. Scoateți blatul și îl puneți pe o hârtie de copt, dezlipiți atent hârtia și puneți pe 1/3 din toată suprafața, feliile de cașcaval , apoi feliile de șuncă. Rulați atent rulada și dați la cuptor pentru încă 5 minute. Înainte de a servi rulada presărați cu mărar proaspăt tocat.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*