Ruladă cu inimioare – un desert delicios ce arată perfect!

Preparation time
30 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
5,00 bucăți
Ouă
5,00 g
Unt
140,00 g
Făină
200,00 g
Smântână dulce 36 %
150,00 g
Cremă de brînză
200,00 g
Zahăr
150,00 g
Zmeură
50,00 g
Zahăr pudră
5,00 g
Colorant alimentar albastru
5,00 g
Colorant alimentar roz
Ruladă cu inimioare – un desert delicios ce arată perfect!

Un desert potrivit pentru ziua îndrăgostiților sau pur și simplu un desert foarte drăguț și gustos. Rulada este foarte apetisantă și se topește în gură. Este un desert perfect pentru masa de sărbătoare.

  1. Într-un vas mic se amesctecă albușul de la un ou, zahărul pudră, 50 g făină, 20 g unt moale. Acest aluat se împarte în două vase și se colorează cu colorantul alimentar.
  2. Aluatul colorat se pune în sacul de cofetărie și se desenează inimioare sau alte ornamente pe tava tapetată cu hârtie de copt.
  3. În alt vas se bat galbenușurile de la 4 ouă și 120 g zahăr cu mixerul până obținem o spumă, în această spumă de gălbenuș se adaugă 30 g unt topit și 90 g făină cernută, 5 g praf de copt și se amestecă. Într-un alt vas se bat albșurile de la 4 ouă până obținem o spumă stabilă, care se amestecă cu atenție în compoziția de gălbenuș și făină.
  4. Aluatul se toarnă peste tava ornamentată cu inimioare și se coace la temperatura de 190°C timp de 15 minute.
  5. Pentru prepararea cremei, se bate cu malaxorul smântâna dulce cu 80 g zahăr, după se adaugă crema de brânză , esența de vanilie și se mai bate puțin.
  6. După ce blatul sa răcit se întinde uniform crema se aranjează la baza blatului zmeura și se rulează.
  7. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*