Roșii marinate la borcan pentru iarnă – o rețetă sigură și delicioasă!

Preparation time
40 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Gustare
Posted on
2,50 kg
Roșii
2,00 bucăți
Cepe
3,00 linguri
Pătrunjel
3,00 linguri
Mărar
2,00 linguri
Sare
6,00 linguri
Zahăr
3,00 linguri
Oțet de 9%
2,00 linguri
Ulei rafinat
5,00 boabe
Piper negru boabe
Roșii marinate la borcan pentru iarnă – o rețetă sigură și delicioasă!

Această rețetă de roșii marinate la borcan sunt un colac de salvare pentru orice gospodină, care nu are foarte mult timp la dispoziție pentru prepararea conservelor pentru iarnă. Veți rămâne încântați de rezultatul pe care îl veți obține, după ce veți marina roșiile urmărind pașii indicați mai jos. Sunt o garnitură fabuloasă pentru bucatele din carne sau cartofii copți.

  1. Străpungeți fiecare roșie cu furculița de două ori.
  2. Puneți câteva felii de ceapă în două borcane (cantitatea 1 litru), apoi adăudați câteva roșii, câteva frunzulițe de pătrunjel și câteva de mărar. Repetați procedura, până se umple borcanul.
  3. Turnați apă fiartă în ambele borcane, până se vor umple, apoi acoperiți cu capace și lasați timp de 10 minute.
  4. Scurgeți apa din borcane într-o cratiță și puneți-o la foc. Adăugați sarea, zahărul, piperul. După ce începe a fierbe, adăugați oțetul, acoperiți cu un capac și lăsați să mai fiarbă timp de 2-3 minute.
  5. Turnați zeama obținută în borcane și închideți-le bine capacul. Întoarceți borcanele cu capacul în jos, acoperiți-le cu un prosop, apoi cu o haină călduroasă și lăsați-le la marinat pentru 30 de zile.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*