Reteta de biscuiti cu un singur ou! Usor, rapid si gustos

august 30, 2020

Cei mai fragezi biscuiți îi puteți obține chiar și cu un sigur ou! Sunt foarte ușor de preparat și nu îți iau prea mult timp. Veți vedea că sunt atât de gustoși și moi încât se vor topi în gură. Cu siguranță îi veți îndrăgi, astfel încât să îi mai preparați și a 2-a oară. Deși biscuiții sunt fragezi, aceștia nu vor fi înecăcioși, ba chiar își vor păstra textura fină și pufoasă chiar și următoarele zile după preparare, asta în caz că vor mai rămânea, ceea ce e puțin probabil. 

Ingredients

1 bucată Ou
1 linguriță Sare
90 g Zahăr
100 g Iaurt natural
70 ml Ulei rafinat
10 g Zahăr vanilat
8 g Praf de copt
450 g Griș

Instructions

  1. Puneți oul într-un bol. Adăugați sare, zahăr și amestecați bine cu un tel. Adăugați iaurtul natural și amestecați din nou. Adăugați ulei și amestecați. Adăugați zahăr vanilat, praf de copt și 350 g de griș. Amestecați bine până obțineți o compoziție omogenă și sfărâmicioasă. Transferați aluatul într-un bol, acoperiți cu o folie alimentară și dați la rece pentru 30 min.
  2. Luați câte o bucățică din aluat și modelați biscuiții de mărimea care o preferați. Îi tăvăliți bine prin 100 g de griș și îi transferați într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dați la cuptor pentru 25 min la 180℃.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments