Rețeta ce bate orice restaurant, ai nevoie doar de o legatură de ridiche!

Preparation time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
2,00 legături
Ridiche
3,00 bucăți
Castraveți
0,50 legătură
Pătrunjel
3,00 linguri
Smântână
2,00 Căței
Usturoi
5,00 bucăți
Ouă
300,00 g
Iaurt (2,5%)
2,00 linguri
Ulei de masline
0,50 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Muștar
Rețeta ce bate orice restaurant, ai nevoie doar de o legatură de ridiche!

Astăzi vă prezentăm o salată vitaminoasă și ușor de preparat. În loc de maioneză noi am facut un sos din iaurt, ce îi dă salatei un gust fin și delicat. Salata de ridichi cu ouă este foarte aromată, iar asamblată astfel este demnă pentru orice masă. Uimește-ți prietenii sau familie cu o salată deosebită de cea clasică, suntem siguri că o să aprecieze noul gust.

  1. Fierbeți ouăle, curățați-le de coajă și le tăiați în patru. Spălați castraveții și îi tăiați în felii medii. Spălați ridichile, le tăiați vârful și codițele și le tăiați tot în patru.
  2. Puneți într-un bol 50 g de iaurt, mărarul tocat, usturoiul pisat, adăugați sare, uleiul de măsline și pasați bine cu un blender vertical. Adăugați 250 g de iaurt rămas și amestecați bine cu o lingură.
  3. Puneți într-un bol ridichile, castraveții, adăugați sosul de iaurt cu pătrunjel și amestecați bine. Într-un bol separat amestecați ouăle cu smântâna, muștarul, asezonați cu sare și piper negru.
  4. Asamblați salata, așezând mai întâi pe platou salata principală de ridichi cu castraveți, apoi ouăle cu smântână.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*