Am renunțat la pârjoale, am găsit alternativa perfectă, mai rapid și mult mai delicios.

Preparation time
15 mins
Cooking time
60 mins
Difficulty
uşor
Serves
5 people
Meal course
Cină
Posted on
250,00 g
Carne de pui tocată
250,00 g
Carne de vită tocată
1,00 bucată
Morcov
1,00 bucată
Ceapă
2,00 bucăți
Ouă
50,00 g
Pesmet
30,00 g
Maioneză
30,00 ml
Ulei de masline
1,00 linguriță
Sare
1,00 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Busuioc
0,50 linguriță
Oregano
Am renunțat la pârjoale, am găsit alternativa perfectă, mai rapid și mult mai delicios.

Denumirea oficială este ”Meatloaf”- un aperitiv american, care la prima vedere seamănă cu o pâine, dar este pregătită din amestecuri de carne tocată. Se servește caldă la mesele de sărbătoare. Această baghetă de carne se face foarte ușor și este foarte suculentă, aromată și extrem de delicioasă. Dacă o prepari prima dată, nu vei mai vrea să mai faci pârjoale tradiționale.

  1. Curățați morcovul și ceapa de coajă și le tocați mărunt. Într-o tigaie încinsă cu ulei puneți la călit ceapa, când devine translucidă adăugați și morcovul, amestecați și prăjiți până devin aurii.
  2. Într-un bol bateți bine ouăle, adăugați maioneza și amestecați. Apoi adăugați pesmetul, busuiocul, oregano, sarea și piperul și amestecați. Apoi adăugați carnea tocată de vită și pui, ceapa cu morcovul prăjit și amestecați foarte bine, până obțineți o compoziție omogenă.
  3. Puneți amestecul de carne pe o folie de aluminiu, dați-i formă de baghetă și ungeți cu ulei de măsline. Împachetați bine bagheta de carne, astfel încât folia de aluminiu să acopere perfect tot amestecul de carne. Coaceți bagheta la cuptorul preîncălzit la temperatura de 200°C, pentru 50 de minute, apoi încă 10 minute fără folie deasupra, pentru a se rumeni frumos.
  4. Savurați cu plăcere! P.S: Pentru un gust mai deosebit, puteți adăuga ½ linguriță praf de usturoi.

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*