Pui cu legume la cuptor – o cină gustoasă și sățioasă pe care o gătesc foarte des!

Preparation time
15 mins
Cooking time
90 mins
Difficulty
uşor
Serves
3-4 people
Meal course
Cină
Posted on
500,00 g
Carne de pui
500,00 g
Cartofi
6,00 bucăți
Roșii cherry
3,00 linguri
Ulei rafinat
2,00 bucăți
Căței usturoi
2,00 linguri
Pastă de roșii
1,00 bucată
Morcov
1,00 lingură
Mărar
1,00 lingură
Pătrunjel
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Boia de ardei dulce
Pui cu legume la cuptor – o cină gustoasă și sățioasă pe care o gătesc foarte des!

Răsfățați-vă familia cu o cină copioasă și foarte delicioasă. Cu puțin efort și din câteva ingrediente obții un cea mai savuroasă cină. Puiul cu legume la cuptor, gătite la foc mic și timp îndelungat fac legumele și carnea să fie moi și suculente. Serviți legumele cât sunt calde, alături de murături.

  1. Spălați morcovul și cartofii, îi decojiți de coajă, cartofii îi tăiați în felii, iar morcovul în rondele. Într-un bol puneți carnea tăiată în bucăți, cartofii, morcovul, uleiul, usturoiul tocat, mărarul și pătrunjelul tocat mărunt, adăugați pasta de roșii, roșiile cherry, condimentați cu sare, piper negru, boia de ardei dulce și amestecați bine totul.
  2. Puneți pe o folie de staniol o bucată de carne și câteva legume, strângeți bine folia și îi dați forma unei pungi. Porționați tot amestecul de carne și legume în bucăți de folie de staniol. Puneți pungile de staniol într-o tavă de copt și le înțepați ușor cu o scobitoare. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 180°C, pentru circa 90 de minute.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*