Prepară în doar 10 minute o prăjitură rapidă de casă din biscuiți și glazură de ciocolată!

Preparation time
10 mins
Difficulty
uşor
Serves
8 people
Meal course
Desert
Posted on
260,00 g
Biscuiți de vanilie cu cremă
260,00 g
Biscuiți de cacao cu cremă
150,00 ml
Unt topit
200,00 g
Ciocolată neagră
80,00 g
Arahide
50,00 g
Ciocolată albă
Prepară în doar 10 minute o prăjitură rapidă de casă din biscuiți și glazură de ciocolată!

Pentru iubitorii de dulce avem o rețetă foarte rapidă de prăjitură fără coacere. Este extrem de delicioasă și niciodată nu veți da greș! Este aspectuoasă, cu blaturi bine accentuate și gusturi diferite de la un strat la altul. Merită s-o încercați și voi, o să vă placă de la mic la mare.

  1. Puneți biscuiții pe rând într-un robot de bucătărie și îi mărunțiți bine. Apoi puneți biscuiții măcinați în două boluri separate și le adăugați la fiecare câte 75 g de unt topit, câte 40 g arahide măcinate și amestecați bine cu o lingură.
  2. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (cu dimensiunea de 20×20 cm), puneți primul strat amestecul de biscuiți cu cacao, aplatizați bine cu lingura, apoi puneți stratul de biscuiți cu vanilie, nivelați și aplatizați bine.
  3. Peste stratul de biscuiți turnați ciocolata neagră topită ( la baia de aburi), nivelați bine și cu ajutorul unei lingurițe puneți din loc în loc ciocolată albă topită. Treceți prin ciocolată cu un bețișor sau linguriță și formați linii neuniforme. Dați la rece pentru minim 2 ore, apoi tăiați prăjitura cu un cuțit bine ascuțit.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*