Prăjitura rusească cu brânză de vaci – desertul perfect care nu va lăsa pe nimeni indiferent!

iulie 31, 2017

Prăjitura rusească cu brânză de vaci o puteți asemăna de minune cu un cheesecake pufos. Având blatul sfărâmicios și crocant cu cacao și umplutura fină, ușoară din brânză de vaci, creează un contrast excelent între aceste două straturi. Uimiți-i pe cei dragi cu acest minunat desert.

Ingredients

380 g Unt
300 g Zahăr
500 g Brânză de vaci
350 g Făină
30 g Cacao
40 g Praf de budincă cu gust de vanilie
10 g Praf de copt
2 lingurițe Esență de vanilie

Instructions

  1. Puneți în robotul de bcătărie 200 g. unt rece tăiat cubulețe, 150 g. zahăr, făina, 1 linguriță esență de vanilie, cacao și praful de copt. Amestecați până veți obține un aluat sfărâmicios.
  2. Puneți 2/3 din aluat într-o tavă de copt (diametrul 24 cm.), tapetată cu hârtie de copt. Distribuiți aluatul la baza tavei și pe jumătate din pereții tavei.
  3. Pentru umplutură puneți în robotul de bucătărie 180 g. unt de temperatura camerei, 150 g. zahăr, brânza de vaci, ouă, praful de budincă și o linguriță esență de vanilie. Amestecați până devine compoziția omogenă.
  4. Răspândiți umplutura de brânză peste blatul pregătit. Puneți aliatoriu restul aluatului, pe toata suprafața prăjiturii. Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 50 minute.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments