Prăjitură rapidă fără coacere din biscuiți – un desert excelent de zile mari!

iulie 27, 2017

Vă îndemnăm cu mare drag să încercați acest desert delicios din câteva straturi total diferite, dar care împreună oferă prăjiturii un gust miraculos și un aspect inedit. Această prăjitură este o idee originală, care are o textură moale, dar în același timp și ușor crocantă. Savurați cu plăcere acest desert excelent din toate punctele de vedere.

Ingredients

250 g Biscuiți
170 g Ciocolată neagră
150 g Frișcă
2 g Esență de rom
540 g Cremă de brînză
250 g Unt
110 g Zahăr pudră
17 bucăți Biscuiți din cacao
7 bucăți Biscuiți din cacao cu cremă
100 g Nutella

Instructions

  1. Într-un bol puneți ciocolata neagră, frișca și dați bolul în cuptorul cu microunde, până se topește ciocolata. Apoi adăugați o linguriță de esență de vanilie și amestecați. Turnați compoziția de ciocolată peste 250 g. biscuiți mărunțiți în sferturi, apoi amestecați bine.
  2. Puneți compoziția de biscuiți într-o tavă (dimensiunile 20 cm x 30 cm) tapetată cu hârtie de copt și presați-i bine cu ajutorul unei linguri, astfel încât să nu rămână spațiu liber între ei. Dați tava în frigider pentru o oră.
  3. Într-un bol mixați untul la temperatura camerei, apoi încorporați și zahărul pudră. Adăugați o linguriță esență de vanilie, crema de brânză și mixați bine, până se omogenizează crema. Împărțiți crema obținută în două boluri egal.
  4. În unul din boluri puneți biscuiții din cacao cu cremă mărunțiți în mână și amestecați, iar în celălalt bol adăugați nutella și la fel amestecați bine.
  5. Puneți crema cu biscuiți peste stratul de biscuiți/ciocolată și nivelați, apoi aranjați biscuiții din cacao. Adăugați deasupra crema cu nutella, nivelați și presărați deasupra ciocolată rasă. Dați tava din nou în frigider pentru 2 ore.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments