Prăjitură cu picături de ciocolată și nutella – un desert perfect!

Preparation time
15 mins
Cooking time
35 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
3,00 bucăți
Ouă
220,00 g
Zahăr
220,00 g
Făină
1,00 plic
Praf de copt
100,00 g
Unt
200,00 g
Picături de ciocolată
3,00 linguri
Nutella
Prăjitură cu picături de ciocolată și nutella – un desert perfect!

Vă prezentăm o rețetă rapidă de prăjitură excelentă cu picături de ciocolată și nutella, care nu o să vă țină prea mult timp în bucătărie, în schimb rezultatul va fi unul fascinant. Veți obține un desert pufos, fin, delicios și cu o mireasmă senzațională, ce se va topi în gură de la prima mușcătură. Este o prăjitură extraordinară care îți uimește papilele gustative, iar umplutura de nutella vă oferă clipe de fericire.

  1. Bateți cu ajutorul mixerului ouăle cu zahărul, până capătă consistența unei creme albe. Adăugați untul topit, făina și praful de copt și uniformizați aluatul.Adăugați în aluat picăturile de ciocolată și amestecați.
  2. Într-o tavă (diametru 26 cm) unsă cu unt, turnați ¾ din aluatul obținut, pe mijloc puneți crema de nutella. Apoi turnați restul aluatului și dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 190˚C, timp de 30-35 minute.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*