Plăcintă cu ton și mozzarella – un deliciu în doar câteva minute și toată familia va fi mulțumită!

Preparation time
35 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
uşor
Meal course
Prânz
Posted on
90,00 g
Ton bucăți la conservă
2,00 bucăți
Roșii
90,00 g
Masline negre fără sâmburi
150,00 g
Mozzarella
1,00 bucată
Gălbenuș de ou
20,00 g
Semințe de susan
400,00 g
Aluat foietaj
Plăcintă cu ton și mozzarella – un deliciu în doar câteva minute și toată familia va fi mulțumită!

Această rețetă inedită este cea mai bună idee pentru momentele în care v-ați plictisit de rețetele banale și doriți să gustați o nouă combinație de arome și savori. Are o umplutură suculentă și extrem de gustoasă, care se potrivește de minune cu aluatul ușor crocant și fraged. Aceasta poate fi servită atât de sine stătător, cât și cu sosul preferat.

  1. Întindeți pe masă aluatul foietaj, apoi puneți în mijloc tonul, deasupra roșiile tăiate cubulețe, măslinele feliate și biluțele de mozzarella.
  2. Tăiați marginile exterioare în fâșii oblice de dimensiuni egale. Unde se termină umplutura de ton, tăiați o margine de 2-3 cm, astfel încât să rămână o bucată de aluat cu care veți acoperi umplutura. Aduceți fâșiile spre mijloc în formă de împletitură, acoperind umplutura de ton.
  3. Puneți plăcinta pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, ungeți-o cu gălbenuș și presărați semințele de susan. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200°C, timp de 25 de minute.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*