Piept de pui îmbrăcat în dovlecei cu sos dulce-acrișor – un gust proaspăt și extrem de aromat!

Preparation time
45 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
2,00 bucăți
Dovlecei
2,00 bucăți
Căței usturoi
50,00 g
Cașcaval
3,00 linguri
Sos dulce-acrișor
1,00 linguriță
Busuioc
0,50 linguriță
Sare
0,30 linguriță
Piper negru măcinat
200,00 g
Piept de pui
2,00 linguri
Ulei de masline
Piept de pui îmbrăcat în dovlecei cu sos dulce-acrișor – un gust proaspăt și extrem de aromat!

Vă îndemnăm cu mare drag să încercați această rețetă de piept de pui fraged îmbrăcat în dovlecei cu sos dulce-acrișor, care au un gust extrem de proaspăt, aromat și fin. Pieptul de pui preparat după rețeta de mai jos iese foarte suculent, moale și cu un gust de milioane, iar în combinație cu celelalte ingrediente este pur și simplu fabulos. Diversificați menu-ul dvs. zilnic cu această gustărică incomparabilă, care nu dă greș niciodată.

  1. Tăiați dovleceii în felii subțiri, aranjați-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și asezonați-i cu sare. Ungeți feliile de dovlecei cu ulei de măsline și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperaura de 180˚C, timp de 7 minute.
  2. Tăiați pieptul de pui în felii subțiri și aranjați-le peste feliile de dovlecei. Într-un bol amestecați uleiul de măsline, busuiocul și usturoiul pisat, apoi ungeți feliile de piept de pui cu amestecul obținut și presărați cașcavalul ras.
  3. Adăugați peste fiecare felie de piept de pui câte o linguriță de sos dulce-acrișor. Rulați dovleceii și înfigeți câte două rulouri cu scobitori pentru frigărui. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 30 de minute.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*