Piept de pui îmbrăcat în amestec de legume – mâncarea preferată a soțului meu!

Preparation time
30 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
1,00 bucată
Piept de pui
2,00 bucăți
Roșii
1,00 bucată
Dovlecel
4,00 bucăți
Căței usturoi
2,00 lingurițe
Muștar
2,00 linguri
Mărar
2,00 linguri
Pătrunjel
0,50 legătură
Ceapă verde
1,00 linguriță
Paprika
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
Piept de pui îmbrăcat în amestec de legume – mâncarea preferată a soțului meu!

Acest piept de pui este o mâncare excelentă, care vă scoate din orice încurcătură, mai ales în cazurile când aveți oaspeți pe neprins de veste. Se prepară extrem de simplu, are un gust nemaipomenit și o textură foarte suculentă și moale. O vă surprindă plăcut prin savoarea, aroma și aspectul său apetisant.

  1. Pe un tocător tăiați pieptul de pui în felii cu grosimea de 1 cm. Apoi asezonați-le pe ambele părți cu sare, piper și paprika. Bateți feliile de carne cu ajutorul unui ciocănaș de bucătărie și treceți-le prin făină.
  2. Rumeniți pipetul de pui pe ambele părți într-o tigaie cu ulei încins.
  3. Într-un bol amestecați 100 g. cașcaval, dovlecelul tăiat cubulețe, ceapa verde, mărarul și pătrunjelul tăiate mărunt, roșiile tăiate cuburi, muștarul, usturoiul pisat și maioneza.
  4. Aranjați pipetul de pui rumenit într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi adăugați câte o lingură din umplutura preparată mai devreme. Presărați cașcavalul ras și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, timp de 20 de minute.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*