Piept de pui cu umplutură delicioasă de legume și condimente – o rețetă fantastică!

Preparation time
25 mins
Cooking time
35 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Prânz
Posted on
1,00 kg
Piept de pui
2,00 bucăți
Cepe
100,00 g
Rădăcină de țelină
3,00 bucăți
Morcovi
4,00 Căței
Usturoi
0,50 legătură
Pătrunjel
0,50 legătură
Mărar
2,00 lingurițe
Sare
2,00 lingurițe
Piper negru măcinat
2,00 linguri
Smântână
1,00 linguriță
Praf de chili
0,50 linguriță
Turmeric
1,00 lingură
Muștar
Piept de pui cu umplutură delicioasă de legume și condimente – o rețetă fantastică!

Această rețetă va fi o descoperire savuroasă pentru mulți dintre voi, în special pentru cei ce preferă bucate cu mai puține calorii. Pieptul de pui cu umplutură de legume arată extrem de gustos, are o nuanță aurie și un miros ademenitor. Savurați gustul inegalabil al pieptului de pui suculent, combinat perfect cu umplutura delicioasă și aromată de legume.

  1. Într-o tigaie cu ulei încins căliți ceapa tăiată felii, apoi adăugați morcovul și rădăcina de țelină date prin răzătoare și rumeniți-le puțin.
  2. Scoateți legumele din tigaie și amestecați-le cu usturoiul pisat, pătrunjelul și mărarul tocat, muștar, o linguriță de sare și una de piper.
  3. Luați jumătate din pieptul de pui și faceți o tăietură pe verticală, lăsând margina de aproximativ 1 cm. Apoi deschideți pieptul de pui ca pe o carte, acoperiți-l cu folie alimentară și bateți ușor cu ciocanul pentru carne.
  4. Presărați-l cu sare și piper, puneți 2 linguri de umplutură pe mijloc și acoperiți cu marginile laterale. Rulați atent și puneți rulourile într-o tavă unsă cu ulei. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 25 de minute.
  5. Într-un bol amestecați smântâna, praful de chilly, turmericul, sarea și piperul. Ungeți rulourile cu sosul obținut și dați-le la cuptor pentru încă 10 minute.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*