Paste cu pui și bacon- pastele gătite în acest mod vor deveni preferatele tale!

Preparation time
10 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
3 people
Meal course
Cină
Posted on
300,00 g
Paste Novita
300,00 ml
Smântână dulce 10 %
300,00 g
Piept de pui
200,00 g
Spanac
150,00 g
Bacon
50,00 g
Conservă de roșii cuburi
30,00 ml
Sos de roșii
0,50 linguriță
Sare
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
50,00 g
Parmezan
Paste cu pui și bacon- pastele gătite în acest mod vor deveni preferatele tale!

Pastele sunt preferate de toți pentru că se prepară în timp record și sunt consistente, însă gătite numai într-un anumit fel deja nu te mai bucuri de ele. Noi venim cu o rețetă ideală de paste cu pui și bacon, este nemaipomenit de gustoasă. Surprinde-ți familia cu o rețetă deosebit de gustoasă.

  1. Tăiați pieptul de pui cubulețe și puneți-l la călit într-o tigaie cu ulei. Când carnea devine albă, condimentați cu sare și piper, amestecați bine. Adăugați sosul de soia, amestecați și căliți până este gata carnea.
  2. Fierbeți pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp în altă tigaie cu ulei puneți sucul de roșii , spanacul spălat și scurs de apă, amestecați și lăsați 1 minut, apoi adăugați smântâna dulce și lăsați la foc mic până devine un sos intens, circa 5 minute.
  3. Adăugați pastele fierte și scurse bine de apă, amestecați, apoi adăugați pieptul de pui, baconul prăjit în prealabil și parmezanul ras, amestecați totul bine.
  4. Presărați pastele cu parmezan ras și savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*