Pârjoale ”Lapte de pasăre” – un deliciu suculentă pentru orice garnitură!

Preparation time
30 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Prânz
Posted on
600,00 g
Carne tocată
5,00 bucăți
Ouă
1,00 bucată
Ceapă
3,00 linguri
Pesmet
1,00 bucată
Cățel de usturoi
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
100,00 g
Cașcaval
50,00 g
Unt
3,00 linguri
Mărar
3,00 linguri
Pătrunjel
2,00 linguri
Lapte
3,00 linguri
Făină
Pârjoale ”Lapte de pasăre” – un deliciu suculentă pentru orice garnitură!

Urmărind pașii de mai jos, veți obține niște pârjoale suculente și moi, cu o umplutură fină din cașcaval, care o să vă uimească papilele gustative. Le puteți servi de minune alături de garnitura preferată și desigur că este bine venit și un pahar de vin roșu.

  1. Într-un bol amestecați carnea tocată, ceapa rasă, sarea, piperul, usturoiul pisat și un ou. Dați compoziția obținută în frigider, până preparați umplutura.
  2. Pentru umplutură amestecați într-un bol cașcavalul ras prin răzătoarea mică, 2 ouă fierte și date prin răzătoarea mică, mărarul și pătrunjelul tăiați mărunt. Apoi adăugați untul la temperatura camerei. Din compoziția obținută formați bile ovale, aranjați-le pe o farfurie și dați-le în congelator pentru 20 de minute.
  3. Într-un bol mixați 2 ouă, sarea și laptele.
  4. Pe mâna unsă cu ulei puneți o cantitate mică din compoziția de carne, cu care o să acoperiți una din bilele de cașcaval. Apoi treceți cu pârjoala obținută prin făină, amestecul de ouă/lapte și prin pesmet.
  5. Rumeniți pârjoalele într-o tigaie cu ulei încins pe ambele părți. Aranjați pârjoalele într-o tavă unsă cu ulei și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200°C, timp de 20 de minute.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*