Pârjoale „Cuib de rândunică”- cum să gătești pârjoalele într-un mod nou și chiar mai delicios!

Preparation time
15 mins
Cooking time
35 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
500,00 g
Carne tocată
2,00 bucăți
Felii de pâine
50,00 ml
Lapte
1,00 bucată
Ou
1,00 bucată
Ceapă
2,00 bucăți
Ceapă roșie
3,00 bucăți
Ardei gras
3,00 bucăți
Roșii
2,00 linguri
Pătrunjel
100,00 g
Ketchup
125,00 g
Iaurt grecesc
100,00 g
Cașcaval
0,50 linguriță
Sare
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Boia de ardei dulce
0,50 linguriță
Boia de ardei iute
Pârjoale „Cuib de rândunică”- cum să gătești pârjoalele într-un mod nou și chiar mai delicios!

Dacă te-ai săturat de rețeta clasică de pârjoale, noi venim cu o rețetă delicioasă și foarte originală. Aceste pârjoale sunt perfecte atât pentru o cină în sânul familiei, cât și pentru o masă de sărbătoare. Sunt suculente, moi, delicioase și consistente, merită neapărat să le încercați și voi.

  1. Într-un bol puneți carnea tocată, adăugați ceapa albă dată prin răzătoare, pâinea înmuiată în lapte, scursă bine și sfărmițată mărunt. Adăugați sare, piper negru, boia de ardei dulce, oul și amestecați bine până obțineți o compoziție omogenă, dați la rece pentru 10 minute.
  2. Curățați ardeii de cotor și îi tăiați inele cu grosimea de cc 1-2 cm. Tăiați roșiile și ceapa roșie în inele subțiri. Din resturile de la ardei și roșii le tăiați cubulețe mici și le adăugați la umplutura de carne împreună cu pătrunjelul tocat, amestecați bine.
  3. Puneți inelele de ardei într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le umpleți cu umplutura de carne. Aplatizați bine cu lingura și ungeți fiecare ardei umplut cu câte o linguriță de ketchup. Apoi puneți câte un inel de ceapă roșie, ungeți cu câte o linguriță de iaurt și puneți un câte un inel de roșie.
  4. Presărați cu puțină boia de ardei iute și ungeți iar cu iaurt. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 200°C, pentru 30 de minute, apoi scoateți și presărați cu cașcaval ras și mai dați încă 5 minute la cuptor, până se rumenește cașcavalul.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*