Papanași cu banane din doar 2 ingrediente și 15 minute de preparare! Rapid și sănătos!

Preparation time
5 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
2 people
Meal course
Mic dejun
Posted on
150,00 g
Brânză de vaci
1,00 bucată
Banană
Papanași cu banane din doar 2 ingrediente și 15 minute de preparare! Rapid și sănătos!

Vă prezentăm cea mai simplă rețetă de papanași cu brânză și banane. Sunt foarte ușor de preparat și sunt perfecți pentru cei care duc un mod sănătos de viață. Când ai poftă de dulce și vrei să-ți menții silueta, acești papanași cu banane sunt varianta perfectă. Nu conține deloc zahăr, făina sau ouă. Banana oferă papanașilor un gust dulce și aromat.

  1. Puneți brânza într-un bol și pasați-o cu o furculiță. Adăugați banana dată prin răzătoare mare și amestecați-o cu brânză până la omogenizare. Puneți masa de brânză și banane într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, cel mai bine să împărțiți compoziția în patru turte și dați la cuptorul încins la temperatura de 180°C, pentru 10 minute. Scoateți tava din cuptor, întoarceți atent papanașii pe cealaltă parte și dați la cuptor pentru încă 5 minute.
  2. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*