Pâine cu usturoi și cașcaval- o gustare perfectă gata în 10 minute!

Preparation time
5 mins
Cooking time
5 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Gustare
Posted on
8,00 bucăți
Felii de pâine
100,00 g
Unt
150,00 g
Cașcaval
15,00 bucăți
Căței usturoi
2,00 linguri
Ulei de masline
2,00 linguri
Pătrunjel
0,50 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
Pâine cu usturoi și cașcaval- o gustare perfectă gata în 10 minute!

Vă prezentăm o rețetă rapidă de pâine la cuptor cu usturoi și cașcaval. Este foarte aromată, ușor crocantă și pufoasă în interior, este atât de delicioasă, de te lingi pe degete. Este o gustare perfectă pentru picnic, fiind delicioasă atât caldă, cât și rece.

  1. Curățați usturoiul de coajă și îl tăiați în bucăți mari. Puneți usturoiul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și stropiți-l cu ulei de măsline. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 170°C, pentru 5 de minute. Lăsați-l să se răcească, apoi îl tocați mărunt.
  2. Într-un bol puneți untul, pătrunjelul tocat, cașcavalul ras și usturoiul tocat, potriviți cu sare și piper negru. Amestecați foarte bine cu o furculiță, până obțineți o masă omogenă. Ungeți feliile de pâine cu amestecul obținut și aranjați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 220°C, pentru 5 de minute.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*