Pachețele din foietaj cu legume- alegerea perfectă pentru un prânz copios!

Preparation time
30 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Prânz
Posted on
400,00 g
Aluat foietaj
50,00 ml
Unt topit
0,50 bucată
Ardei gras roșu
0,50 bucată
Ardei gras portocaliu
0,50 bucată
Ceapă roșie
0,50 bucată
Ardei gras galben
200,00 g
Carne tocată
1,00 bucată
Gălbenuș de ou
50,00 g
Cașcaval
3,00 g
Sare
2,00 linguri
Ulei de masline
Pachețele din foietaj cu legume- alegerea perfectă pentru un prânz copios!

Pachețelele dulci din foietaj sunt foarte gustoase, însă cu mult mai delicioase sunt acestea sărate. Se prepară foarte simplu și sunt foarte aspectuoase. Nici nu ai fi crezut că din așa ingrediente poți să obții niște plăcințele fenomenale. Trebuie neaparat să le încercați și voi!

  1. Desfaceți aluatul foietaj, întindeți ușor cu făcălețul și îl tăiați în 3 fâșii egale. Suprapuneți fâșiile de aluat una peste alta, periind fiecare suprafață cu unt topit. Rulați bine aluatul și dați-l la congelator pentru 40 de minute.
  2. Într-o tigaie cu ulei încins puneți la călit ceapa tocată și ardeii tăiați cubulețe. Amestecați și condimentați cu sare. Apoi adăugați carnea tocată, amestecați și lăsați să se gătească 10 minute.
  3. Tăiați ruloul de aluat congelat în cercuri de circa 1 cm și formați-le cu mâinile, dându-le formă de plicuri. În fiecare plic puneți mai întâi câte un cub de cașcaval, apoi le umpleți cu amestecul de legume și lipiți bine capetele. Puneți pachețelele umplute într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și ungeți cu gălbenuș de ou. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 190°C, timp de 15 minute.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*