O rețetă rapidă și ușoară de prăjitură cu brânză. Fiecare bucățică se topește în gură.

aprilie 9, 2019

Vă prezentăm o rețetă de prăjitură rapidă cu brânză de vaci. Este o rețetă foarte simplă, necesită puține ingrediente și se prepară foarte rapid. Este cea mai bună și genială prăjitură cu brânză. Preparați această prăjitură pentru copiii voștri, este economă și cu mult mai bună decât prăjiturile dubioase din comerț.

Ingredients for Aluat

350 g Făină
150 g Unt
100 g Zahăr
1 linguriță Praf de copt
1 bucată Ou

Ingredients for Umplutură

300 g Brânză de vaci
1 bucată Ou
5 linguri Zahăr

Instructions

  1. Pregătiți umplutura: într-un bol amestecați brânza de vaci cu oul și zahărul. Amestecați bine până obțineți o compoziție fină. Lăsați compoziția deoparte pentru 10 minute, până pregătiți aluatul, astfel se va topi tot zahărul.
  2. Într-un bol puneți făina cernută, adăugați zahărul, untul dat prin răzătoare și amestecați cu mâinile, până obțineți un aluat nisipos. Apoi adăugați praful de copt, amestecați, adăugați oul și amestecați bine compoziția (trebuie să obțineți un aluat sfărâmicios).
  3. Puneți ½ din aluatul sfărâmicios într-o tavă cu dimensiunea (20×20 cm) tapetată cu hârtie de copt. Nivelați, apoi turnați umplutura de brânză. (După ce s-a topit zahărul, compoziția de brânză va deveni lichidă, nu vă speriați, așa trebuie să fie).
  4. La final puneți ultimul strat din aluatul sfărâmicios, nivelați și dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 30-35 de minute.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments