O rețetă foarte simplă de biscuiți, dar cu un un gust uimitor! Merită s-o încercați.

iunie 29, 2018

Suntem în apropierea sărbatorilor de iarnă și cu siguranță vă veți dedica familiei mai mult ca de obicei. Așa că vă propunem o rețetă de biscuiți cu care veți reuși să vă alintați persoanele dragi. Biscuiții cu nutella sunt o adevărată bunătate, ușor de preparat ,sunt aromați și delicioși.

Ingredients

300 g Făină
150 g Unt
100 g Zahăr
2 bucăți Ouă
1 plic Praf de vanilie
150 g Nutella
10 g Zahăr pudră

Instructions

  1. Într-un bol bateți ouăle și în alt bol aparte bateți untul topit cu zahărul și praful de vanilie, până veți obține o cremă densă. În crema de unt adăugați ouăle și continuați să omogenizați bine întreg conținutul.
  2. Adăugați făina în conținutul cremos și frământați aluatul pentru biscuiți. Când este gata înveliți-l în peliculă de bucătărie și puneți-l în frigider pentru 10 min.
  3. Întindeți aluatul cu ajutorul unui făcăleț( fiți atenți deoarece acest aluat este puțin mai lipicios decât aluatul obișnuit), obțineți o foaie de aproximativ 4 mm grosime. Folosiți o formă rotundă cu diametrul cam de 5 cm(noi am folosit forma pentru biscuiți cu marginea ondulată), pentru a obține rondelele de aluat.
  4. Pentru umplutura de nutellă utilizați o pungă pentru ornat. Pe diagonala fiecărei rondele puneți nutella. Alipiți la centru marginile opuse și veți obține biscuiții noștri(pozele sperăm să fie mai explicite).
  5. Aranjați biscuiții pe tava tapetată cu hârtie pentru cuptor și puneți la copt pentru 25 min la temperatur de 150 °C.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments