O mâncare incredibil de gustoasă, pe care trebuie să o încerci – spaghete cu perișoare.

Preparation time
40 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
500,00 g
Carne de porc tocată
1,00 bucată
Ou
1,00 bucată
Ceapă
2,00 bucăți
Roșii
2,00 linguri
Pulpă de tomate
1,00 lingură
Ulei de masline
1,00 bucată
Ardei gras
150,00 ml
Lapte
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
3,00 Căței
Usturoi
300,00 g
Spaghete
O mâncare incredibil de gustoasă, pe care trebuie să o încerci – spaghete cu perișoare.

Preparați un prânz delicios, folosind această rețetă fabuloasă, de spaghetti cu chifteluțe suculente și aromate. Este o adevărată capodoperă culinară, ce o să vă învăluie cu gustul său extraordinar de fin și apetisant. Savurați cu plăcere această rețetă deosebită, care o să îmbogățească masa dvs. cu noi arome și gusturi.

  1. Într-o tigaie cu ulei încins rumeniți ceapa tăiată mărunt, morcovul dat prin răzătoare, ardeiul gras și roșiile tăiate cuburi. Asezonați cu sare și piper.
  2. În carnea tocată, adăugați oul și usturoiul pisat, și amestecați. Din compoziția obținută formați perișoaree de mărimea unei nuci și puneți-le într-un singur strat, peste legumele rumenite.
  3. Turnați laptele peste ele și nu le amestecați, până nu își schimbă perișoarele culoarea. Lăsați să se gătească perișoarele până se evaporă laptele și adăugați pulpa de roșii.
  4. Puneți la fiert spaghetele în apa cu un pic de ulei de măsline și sare. Lăsați-le să se gătească timp de 5-8 minute. Strecurați spaghetele de apă și adăugați sosul cu perișoarele peste ele.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*