O bunătate de nedescris este această prăjitură cu ciocolată și vișine! Iată așa se face

mai 15, 2017

Dacă sunteți în pană de idei și nu știți cu ce desert să mai uimiți familia, vă propunem prăjitura cu vișine și bezele moi. Aceasta se prepară foarte ușor și simplu, este aromată, moale și gustoasă și va fi pe placul tuturor iubitorilor de dulce. Răsfățați-vă cu acest nemaipomenit deliciu.

Ingredients

160 g Făină
2 bucăți Ouă
120 g Zahăr
25 g Cacao
125 ml Lapte
8 g Praf de copt
240 g Marshmallows
500 ml Frișcă
300 g Vișină
6 linguri Suc de vișină
8 g Zahăr vanilat
125 ml Ulei rafinat

Instructions

  1. Într-un bol mixați ouăle, zahărul vanilat și zahărul. Traptat adăugați laptele și uleiul. În alt bol amestecați făina, cacao și praful de copt. Adăugați amestecul din făină în conținutul mixat și continuați să mixați.
  2. Turnați aluatul într-o tavă de copt (24cmx30cm ) tapetată cu hârtie de copt. Coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 25 minute.
  3. Când blatul este gata, cu un bețișor de bambuc, faceți câteva găuri în care veți turna 3 linguri de suc de vișine. Repartizați uniform vișinele fără sâmburi.
  4. În bolul cu marshmallows turnați restul sucului de vișine și dați în cuptorul cu microunde pentru 60 secunde. După ce s-au topit un pic amestecați conținutul. Mixați frișca până devine consistentă și adăugați-o în amestecul cu marshmallows.
  5. Cu ajutorul unei pungi de ornat repartizați crema peste blatul din cacao. Dați prăjitura în frigider pentru 2 ore.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments