Nu veți mai prepara torturi niciodată: cel mai gustos desert “TIRAMISU”

februarie 20, 2019

Vă prezentăm o variantă rapidă de tiramisu la pahar. Atunci când ai oaspeți și nu ai nimic dulce pregătit, aceste desert este ideal! N-o s-ă vă ia decât 15 minute, la dorință îl puteți da la rece sau îl puteți servi imediat, pentru că blaturile sunt însiropat și moi. Acest desert fin și delicios trebuie să-l preparați și voi, suntem siguri că o să rămâneți încântați.

Ingredients

2 bucăți Blat de tort de vanilie
1 linguriță Esență de rom
250 g Mascarpone
450 g Înghețată de vanilie
80 ml Cafea naturală
4 linguri Cacao

Instructions

  1. Într-un bol mixați brânza mascarpone cu înghețata ușor topită, până devine cremoasă și fermă. Apoi transferați în alt bol jumătate din cantitatea de cremă, adăugați 2 linguri de cacao și mixați.
  2. Asamblați desertul tiramisu în 2 cupe: Decupați 4 cercuri din blatul de tort, astfel încât pentru fiecare cupă să revină câte 2 cercuri de blat de tort ( 2 cercuri de blat cu dimensiunea de 5 cm și celelalte 2 cercuri de blat cu dimensiunea de 7 cm). Treceți fiecare foaie de tort prin cafeaua naturală.
  3. Puneți în cupă pe straturi: puneți un blat de tort, ungeți cu 1,5 linguri de cremă albă, apoi 1,5 linguri de crema de cacao. Urmează al doilea blat de tort, 1,5 linguri de crema de cacao, 1,5 linguri de cremă albă și presărați cu cacao. Dați desertul la rece pentru 30 de minute.
  4. Savurați cu plăcere! Notă: Din cantitățile de mai sus am obținut 4 cupe de desert.

0 comments