Nu te vei opri până nu vei mânca și ultima bucată din această budincă de brânză!

Preparation time
10 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Mic dejun
Posted on
250,00 g
Brânză de vaci
100,00 ml
Lapte
50,00 g
Ciocolată albă
2,00 linguri
Zahăr
4,00 linguri
Griș
1,00 bucată
Ou
Nu te vei opri până nu vei mânca și ultima bucată din această budincă de brânză!

Vă prezentăm cea mai fină budincă de brânză. Are o textură aerată, cremoasă și cu un gust ușor de ciocolată albă. Puteți savura budinca atât caldă, cât și rece, este la fel de delicioasă. Chiar și cei care nu iubesc brânza vor savura din plin acest desert, pentru că este extrem de delicios. Această budincă este perfectă pentru cei mici.

  1. Într-un bol puneți brânza, adăugați laptele, grișul, zahărul, oul și cu ajutorul unui blender vertical amestecați bine până la omogenizare. Adăugați picăturile de ciocolată albă (sau bucăți de ciocolată) și amestecați ușor cu spatula.
  2. Turnați compoziția într-o tavă cu (diametrul 16 cm), tapetată cu hârtie de copt și trântiți ușor tava pentru a se nivela compoziția. Coaceți budinca în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 40 de minute.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*