Nu credeam ca poti face asa ceva cu crenvurstii, sigur voi repeta.

noiembrie 28, 2019

Crenvurștii în aluat fiind una din cele mai simple rețete sunt aperitivul perfect pentru petrecerile cu prietenii, un mic dejun sățios sau pentru pachet. De această dată am decis să vă surprindem cu o rețetă inedită de crenvurști în aluat care este mai mult decât o simplă gustare. Acești crenvurști în aluat pot completa cu succes orice masă de sărbătoare! Se fac extrem de rapid și pot fi serviți cu o bere răcoritoare sau un ceai fierbinte.

Ingredients

4 bucăți Crenvurști
4 bucăți Gălbenușuri de ou
1 Foaie Aluat pentru pizza
50 g Mozzarella
7 g Ceapă verde

Instructions

  1. Puneți crenvurștii pe bețe speciale pentru frigărui. Secționați crenvurștii în rondele până la vârf. Scoateți bețele pentru frigărui și tăiați capetele fiecărui crenvurști. Rulați fiecare crenvurști în cerc, formând o floare.
  2. Decupați dintr-o foaie de aluat pentru pizza 4 cercuri. Așezați pe cercurile de aluat câte o ”floare” din crenvurști după care, cu ajutorul unei scobitori ridicați marginile aluatului de pizza, astfel încât aluatul să fie între fiecare felie de crenvurști.
  3. Puneți în mijlocul fiecărei flori cașcaval ras. Coaceți crenvurștii în aluat la temperatura de 180°C timp de 25 minute.
  4. Apoi puneți în mijloc câte un gălbenuș de ou și continuați să coaceți crenvurștii la aceeași temperatură timp de 5 minute. Scoateți crenvurștii în aluat și presărați-i cu ceapă verde tocată mărunt.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments