N-am mâncat niciodată ceva mai delicios – medalioane din vinete!

iulie 2, 2018

Vă întrebați cât sunt de delicioase aceste minunate medalioane de vânătă, ei bine vă spunem noi că sunt extraordinare. Acesta este rețeta pe care veți dori să o repetați ori de câte ori vă veți aminti de ea. Vinetele suculente care se combină atât de bine cu celelalte ingrediente, vă vor cuceri nu doar cu aranjarea lor deosebită dar și cu aroma și savoarea lor nemaipomenită.

Ingredients

1 bucată Vânătă
80 g Mozzarella
40 g Șuncă
4 linguri Parmezan
4 linguri Pulpă de tomate
3 linguri Ulei de masline
0,25 linguriță Sare

Instructions

  1. Tăiați vânăta felii de aproximativ 1-1,5 cm și puneți-le într-o tavă. Cu ajutorul unui cuțit faceți câteva tăieturi lejere pe suprafața feliilor de vânătă, ungeți-le cu ulei de măsline, și presărați-le cu sare. Puneți tava la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 190 °C.
  2. Peste feliile de vânâtă coapte suprapuneți câte o felie de șuncă și câte una de mozzarella, după care acoperiți cu altă felie de vânătă.
  3. Peste stratul de vânătă puneți o lingură de pulpă de roșii, un pic de mozzarella și presărați abundent parmezanul dat prin răzătoare, și în final turnați câte o lingură de ulei de măsline. Puneți la cuptorul pentru alte 10 minute.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments