Multe, rapid și ieftine – bomboane “Raffaello”

Preparation time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
8 people
Meal course
Desert
Posted on
300,00 ml
Lapte condensat
200,00 g
Unt
200,00 g
Fulgi de cocos
1,00 pahar
Migdale
1,00 linguriță
Esență de vanilie
Multe, rapid și ieftine – bomboane “Raffaello”

Bomboanele “Raffaello” sunt foarte delicioase, dar în comerț costă foarte scump. Noi vă prezentăm o rețetă de casă, econimică și cu un gust foarte gingaș. De azi înainte poți prepara preferatele bomboane “Raffaello” chiar la tine acasă. Răsfățați-vă familia cu bomboane delicioase!

  1. Pisați untul la temperatura camerei cu o furculiță. Amestecați untul cu lapte condensat, adăugați esența de vanilie, 150 g de fulgi de cocos. Bateți masa bine până obțineți o cremă omogenă. (Dacă vă pare compoziția cam tare, mai puteți adăuga 2-3 linguri de lapte condensat).
  2. Dați crema la frigider pentru o zi. După o zi scoateți crema densă și formați bomboanele. Luați din cremă cu o linguriță, îndepărtați-o cu un cuțit cu capăt rotunjit și rulați biluțe, puneți în interior o migdală.
  3. Bomboanele pregătite le dați prin fulgii de cocos care au rămas (50 g) și le așezați pe un platou sau într-o cutie frumoasă. Le dați la frigider. Bomboanele Raffaello se servesc reci, deoarece la temperatura camerei se pot topi (dar nu vor reuși, fiindcă dispar într-o clipă).
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*