Multe, rapid și ieftine – bomboane “Raffaello”

iulie 9, 2018

Bomboanele “Raffaello” sunt foarte delicioase, dar în comerț costă foarte scump. Noi vă prezentăm o rețetă de casă, econimică și cu un gust foarte gingaș. De azi înainte poți prepara preferatele bomboane “Raffaello” chiar la tine acasă. Răsfățați-vă familia cu bomboane delicioase!

Ingredients

300 ml Lapte condensat
200 g Unt
200 g Fulgi de cocos
1 pahar Migdale
1 linguriță Esență de vanilie

Instructions

  1. Pisați untul la temperatura camerei cu o furculiță. Amestecați untul cu lapte condensat, adăugați esența de vanilie, 150 g de fulgi de cocos. Bateți masa bine până obțineți o cremă omogenă. (Dacă vă pare compoziția cam tare, mai puteți adăuga 2-3 linguri de lapte condensat).
  2. Dați crema la frigider pentru o zi. După o zi scoateți crema densă și formați bomboanele. Luați din cremă cu o linguriță, îndepărtați-o cu un cuțit cu capăt rotunjit și rulați biluțe, puneți în interior o migdală.
  3. Bomboanele pregătite le dați prin fulgii de cocos care au rămas (50 g) și le așezați pe un platou sau într-o cutie frumoasă. Le dați la frigider. Bomboanele Raffaello se servesc reci, deoarece la temperatura camerei se pot topi (dar nu vor reuși, fiindcă dispar într-o clipă).
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments