Mini rulade din lipie cu pui și cașcaval- un aperitiv cald și perfect pentru toată familia!

Preparation time
15 mins
Cooking time
5 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
400,00 g
Piept de pui
200,00 g
Brânză topită
3,00 foi
Lipie
3,00 linguri
Smântână
0,50 linguriță
Sare
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Pătrunjel
Mini rulade din lipie cu pui și cașcaval- un aperitiv cald și perfect pentru toată familia!

Ce spuneți de niște mini rulade din lipie cu piept și cașcaval? Este o rețetă foarte gustoasă și se prepară în mai puțin de o oră. Mini ruladele sunt crocante la exterior și atât de fine în interior. Le puteți servi cu un sos picant de ketchup sau cu castraveți marinați.

  1. Puneți la fiert pieptul de pui în apă cu puțină sare, fierbeți carnea până este gata. Cu ajutorul unui blender mărunțiți bine pieptul de pui. Apoi adăugați smântână, cașcaval topit, sare, piper negru și pătrunjel uscat, amestecați bine compoziția.
  2. Întindeți prima lipie și ungeți pe toată suprafața cu jumătate din amestecul de carne, deaspra puneți încă o lipie și ungeți cu restul din amestec. La sfârșit puneți ultima lipie și cu mâinile rulați un ruladă.
  3. Tăiați rulada în mini rulouri cu lățimea de 3-5 cm. Într-o tigaie încinsă cu ulei prăjiți mini ruladele pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*