Mic dejun rapid, sățios și delicios!

mai 16, 2019

Pentru a prepara un mic dejun sățios și delicios nu este nevoie să stați mult timp la bucătărie. În doar 15 minute veți pregăti un mic dejun consistent și arătos din ingrediente disponibile. Nu veți murdări o grămadă de tigăi, cratițe și alte ustensile de bucătărie. Tortilla cu ou, șuncă și cașcaval este soluția perfectă pentru cei ce își doresc o gustare rapidă, sățioasă și delicioasă.

Ingredients

1 bucată Tortillas (lipie)
1 bucată Ou
25-40 g Cașcaval
1 lingură Unt
3 Felii Șuncă
70 ml Apă

Instructions

  1. Turnați apa într-o farfurie și înmuiați tortilla pe ambele părți. Puneți untul la topit într-o tigaie la foc mic. Puneți tortilla în tigaie și spargeți un ou în mijlocul ei. Cu o furculiță amestecați ușor oul și-l distribuiți pe toată suprafața.
  2. Presărați cu cașcavalul ras și gătiți până se coagulează oul și cașcavalul se topește. Întoarceți atent tortilla pe cealaltă parte și puneți în mijlocul ei puțin cașcaval ras.
  3. Apoi puneți feliile de șuncă și presărați cu cantitatea rămasă de cașcaval ras. Aduceți marginile de tortilla spre centru și îndoiți și celelalte două margini, astfel veți obține un pătrat.
  4. Apăsați bine pentru a se lipi și întoarceți pătratul de tortilla pe partea cealaltă și gătiți circa 40 de secunde. Acoperiți tigaia cu capac, luați de pe foc și lăsați timp de 2-3 minute să se încălzească șunca.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments