Kinder felie de lapte uriaș! Pandișpan fin cu cremă ce se topește în gură spre încântarea copiilor!

noiembrie 19, 2018

Prăjitura Kinder felie de lapte este minunată și mult mai bună ca cea din comerț. Este fină, delicioasă și foarte simplu de preparat. Cei mici vor fi încântați de gustul acestei prăjituri. O puteți porționa exact ca și cea din comerț, astfel micuții se vor bucura enorm savurând deliciul făcut în condiții de casă. Vă recomandăm neapărat s-o încercați și voi.

Ingredients for Blat

3 bucăți Ouă
125 g Făină
40 g Cacao
125 ml Frișcă
125 g Zahăr
5 g Praf de copt

Ingredients for Cremă

500 g Mascarpone
200 ml Frișcă
100 g Zahăr pudră
70 g Miere de albine

Instructions

  1. Amestecați făina cu cacao și praful de copt. Într-un bol bateți ouăle cu zahărul la viteză mare, adăugați smântâna pentru frișcă și mixați bine. Apoi adăugați amestecul de făină cu cacao și amestecați ușor cu ajutorul unui tel sau cu o spatulă, până obțineți un amestec omogen.
  2. Turnați compoziția într-o tavă cu dimensiunile (40 x 50 cm) tapetată cu hârtie de copt și nivelați bine. Coaceți blatul în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C , timp de 10- 15 minute.
  3. Între timp preparați crema: puneți într-un bol brânza mascarpone, adăugați mierea și mixați la viteză mică câteva minute. Separat în alt bol bateți frișca lichidă cu zahărul pudră până devină fermă. Adăugați frișca bătută la crema de mascarpone și amestecați ușor cu spatula.
  4. Blatul răcit îl tăiați în două părți egale. Puneți primul blat pe un platou (sau tocător) și puneți toată crema. O distribuiți pe toată suprafața blatului și o nivelați.
  5. Acoperiți cu blatul capac și presați ușor prăjitura pentru a o fixa. Dați la frigider pentru două ore după care se poate tăia și servi.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments