Încă mai dai carnea de pui pentru șnițele prin făină și ou? Totul este mult mai simplu!

Preparation time
15 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
4,00 bucăți
Piept de pui
30,00 g
Muștar
50,00 g
Maioneză
30,00 ml
Ulei rafinat
40,00 g
Miere de albini
4,00 bucăți
Căței usturoi
0,75 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
0,25 linguriță
Boia de ardei iute
Încă mai dai carnea de pui pentru șnițele prin făină și ou? Totul este mult mai simplu!

Vă prezentăm o rețetă deosebită de șnițele de pui la cuptor. Sunt foarte aromate, suculente și gustoase, perfecte pentru o cină ușoară. Serviți șnițelele de pui cu o salată de legume sau cu sosul preferat. Șnițelele preparate astfel sunt cu mult mai delicioase și sănătoase, decât șnițelele prăjite cu ou și făină.

  1. Preparați marinata: într-un bol adăugați muștarul, uleiul, usturoiul dat prin presă, mierea lichidă și maioneza. Adăugați sarea, piperul roșu măcinat, piperul negru și amestecați bine toate ingredientele.
  2. Spălați fileurile de pui, uscați-le cu prosoape de hârtie și tăiați-le felii subțiri. Acoperiți carnea cu folie alimentară și bateți cu grijă. Apoi puneți carnea de pui într-un bol adânc, turnați deasupra marinata, amestecați bine și lăsați să stea timp de 1-2 ore.
  3. Puneți șnițelele marinate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, stropiți carnea cu marinata rămasă și dați la cuptorul încins la 180°C, pentru 30 de minute.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*