Gogoși cu scorțișoară- sunt incredibil de gustoase și ușor de preparat!

Preparation time
15 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
200,00 g
Făină
120,00 g
Zahăr
50,00 g
Zahăr brun
25,00 ml
Unt topit
8,00 g
Praf de copt
2,00 bucăți
Ouă
2,00 linguri
Scorțișoară
Gogoși cu scorțișoară- sunt incredibil de gustoase și ușor de preparat!

Vă propunem o rețetă fantastică de gogoși cu scorțișoară, sunt pufoase și foarte aromate. Le puteți savura alături un sirop de zahăr cu rom, caramela sau chiar cu gemul preferat. Pe cât de rapid se fac, pe atât de rapid și dispar. Merită să încercați și voi această rețetă, copiilor în special o să le placă.

  1. Într-un bol puneți 50 g de zahăr alb, zahărul brun, ouăle și amestecați cu o lingură de lemn. Apoi adăugați untul topit, făina cernută, praful de copt și amestecați totul bine. Lăsați aluatul pentru 30 de minute la odihnit.
  2. Apoi formați biluțe mici și le puneți la prăjit în baia de ulei pentru 3-4 minute, când se ridică la suprafață și devin aurii, înseamnă că sunt gata.
  3. Într-un bol amestecați 70 g de zahăr alb cu praful de scorțișoară și treceți gogoșile prin acest amestec cât încă sunt fierbinți.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*