Focaccia din conopidă- o rețetă sănătoasă fără gram de gluten!

Preparation time
15 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Cină
Posted on
1,00 bucată
Conopidă
500,00 g
Mozzarella
100,00 g
Parmezan
2,00 bucăți
Ouă
1,00 linguriță
Oregano
1,00 linguriță
Sare
1,00 linguriță
Piper negru măcinat
3,00 bucăți
Căței usturoi
10,00 g
Pătrunjel
Focaccia din conopidă- o rețetă sănătoasă fără gram de gluten!

Știai că poți face focaccia și fără făină? Noi îți prezentăm o rețetă delicioasă de focaccia din conopidă, se prepară foarte rapid și este un deliciu. Este foarte bună caldă, o puteți servi cu un sos de iaurt și usturoi sau alături de un sos picant. Nu mai stați pe gânduri și fuga la treabă, o să vă placă mult!

  1. Într-un bol mare dați conopida prin răzătoare, apoi adăugați ouăle, oregano, usturoiul tocat mărunt, sare, piper, 250 g mozzarella și parmezanul date prin răzătoare. Amestecați bine apoi puneți compoziția într-o tavă (dimensiunile 25×35cm) tapetată cu hârtie de copt și aplatizați cu degetele.
  2. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 170°C, pentru 30 de minute. Apoi scoateți tava și presărați cu restul de mozzarella rasă, presărați cu puțin piper negru și mai dați la cuptor pentru încă 10 minute. Porționați focaccia și decorați cu pătrunjel proaspăt tocat.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*